Dámské spodní prádlo

Dámské spodní prádlo



Dámské bavlněné spodní prádlo

Na denní bázi bude skvělou volbou dámské bavlněné spodní prádlo. Je oblíbenou volbou mezi ženami po celém světě. V sortimentu naší prodejny naleznete velký výběr nadčasových designů v široké škále velikostí. Doporučujeme podprsenky, které skvěle podpírají poprsí, díky kterým snadno odhalíte svůj dekolt. Dámské bavlněné spodní prádlo je dostupné také v mnoha střizích a barvách, klasické kalhotky, bokovky, boxerky, maxi kalhotky, tanga, krajkové i bezešvé. Bez ohledu na vaši velikost si v našem obchodě jistě najdete něco pro sebe. Bavlna příjemná na dotek je výbornou volbou i pro citlivou pokožku se sklonem k podráždění.

Pokud chcete ušetřit čas a doplnit svůj šatník o pohodlné kalhotky a podprsenky, vybírejte dámské soupravy spodního prádla z kvalitních látek. Nákupem v sadách ušetříte. Ceny sad bývají oproti jednotlivým modelům nižší. Kalhotky i podprsenky koupíte v atraktivních sadách. Soupravy dámského spodního prádla se skládají ze 2, 3 nebo dokonce 6 kousků stejného střihu. Toto je nabídka především pro milovníky nadčasového designu, kteří mají rádi klasické styly a barvy.


Spodní prádlo pro ženy na Cellbes.cz - dostupné v internetovém obchodě!

Pokud krajkové spodní prádlo nebo modely měkké bavlny dostupné v našem obchodě ještě nemáte ve svém šatníku, pořiďte si je. Využijte nabídku Cellbes a nakupujte online. Pár kliknutí stačí k tomu, abyste měli pohodlné podprsenky a kalhotky. Tvarované oblečení, zdobené jemnou krajkou, tylem, nebo třeba bavlněnou soupravou? Vyberte si perfektní soupravu spodního prádla pro sebe a ponořte se do mimořádného pohodlí. Nečekejte a nakupujte hned!


Velikosti a barvy dámského spodního prádla na Cellbes.cz

V internetovém obchodě Cellbes.cz je b dámské spodní prádlo běžně dostupné v těchto barvách: béžová, bílá, hnědá, černá, červená, fialová, modrá, oranžová , růžová, šedá, tyrkysová, zelená, žlutá a další. Podívejte se, jaké oblečení si dnes můžete vybrat!



Závisí na tom vaše pohodlí během dne. Dámské bavlněné spodní prádlo je prodyšné a rychle odvede vlhkost. Díky přidání elastických vláken se perfektně přizpůsobí vaší postavě, netlačí a neomezuje vaši volnost pohybu. Prodejna Cellbes nabízí kvalitnísady dámského spodního prádla, které zaručí pohodlí a atraktivní vzhled. Doporučujeme sportovní komplety pro aktivní den a smyslné prádlo z jemné krajky, ve kterém se budete cítit 100% žensky.


Dámské krajkové prádlo - krása a jemnost

Přestože je pod oblečením neviditelné, má obrovský dopad na naši pohodu. Správně zvolené a stylové prádlo dokáže zvýšit vaše sebevědomí, odhalit přednosti vaší postavy nebo skrýt její nedokonalosti. Krajkové dámské spodní prádlo dostupné v obchodě Cellbes zaujme elegancí a ženským designem. Je perfektní volbou pro téměř každou příležitost. Doporučujeme podprsenky s kosticí i bez, kalhotky s tylovými vsadkami, kalhotky tvarující postavu a mnoho dalšího. Naše modely kombinují funkčnost s efektní povrchovou úpravou. Svůdné soupravy dámského spodního prádla z lehké krajky poskytnou nejen pohodlí, ale také podnítí fantazii vašeho partnera.


Tvarovací a zeštíhlující spodní prádlo

Chcete upoutat pozornost bezvadnou postavou? Naše tvarující prádlo vám pomůže skrýt jeho nedostatky, jako jsou drobné faldíky na břiše, příliš široký pas nebo silnější stehna. V nabídce Cellbes najdete zeštíhlující šortky z jemného mikrovlákna, kalhotky s vysokým pasem, které zamaskují zaoblené bříško a podprsenky opticky zmenšující poprsí. Tvarovací prádlo v obchodě Cellbes také zeštíhluje postavu a zůstane neviditelné i pod těsně padnoucím oblečením. Doporučujeme produkty od známých kvalitních značek jako Triumph nebo Sloggi. Naše tvarující oblečení je ideální pro zvláštní příležitosti. Při nošení pod večerními šaty vám dodá oslnivý vzhled.



Spodní prádloTvarující prádlo
Topy a kombinéiKalhotky
BoxerkyKlasické
Neviditelné a bezešvéKrajkové kalhotky
Kalhotky maxiTvarující kalhotky
Výhodná baleníBasic móda
Ponožky a punčochové kalhotyPonožky
Punčochové kalhotySpánek a volný čas
PodprsenkyPodprsenky Push Up
Podprsenky s kosticemiPodprsenky bez kostic
Podprsenky pro tričkoTvarující podprsenky
Sportovní podprsenkyVýhodná balení
Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.