Až do 30% slevy na jarní bundy

*Sleva již byla odečtena – platí červené ceny! Nelze kombinovat se slevovými kódy. Ceny platí do vyprodání zásob, nejpozději však do 24.03.2024.

Dámské svrchní oblečení


 Dámské bundy a kabáty do každého počasí

Máte rádi aktivní život? Lehké, větru odolné modely sportovního střihu jsou pro vás to pravé. Pokud se denně zaměřujete na eleganci, doporučujeme kabáty s umělým kožešinovým límcem a mírně zdůrazněným pasem. Praktické a efektní svrchní oblečení je k dispozici v našem obchodě za atraktivní ceny. Díky tomu si zajistíte účinnou ochranu proti chladu. Když venkovní teplota klesne pod bod mrazu, noste teplý prošívaný kabát s kapucí. Vyberte si krátký nebo rozšířený model, v závislosti na vašich požadavcích a typu postavy. Měkké dámské bundy s umělou kožešinou nabízíme ženám, které se rády odlišují. Aby vám v létě nebo večer na jaře nebylo zima, stojí za to vzít si koženou bundu nebo lehkou bavlněnou bundu s vázačkou v pase, která dokonale zdůrazní postavu. Svrchní oblečení nejen že poskytuje teplo, ale také doplňuje styl a zdobí. Správně sladěné, posílí styl a zdůrazní krásu.

Zajímá vás, zda u nás najdete něco pro sebe? Rozhodně! Nabízíme dámské bundy v mnoha velikostech, od 32 do 64. Kromě toho u nás najdete bohaté množství modelů, včetně jednobarevných kabátů v tlumených barvách, s různobarevným květinovým potiskem, zvířecím motivem nebo reflexními prvky. Svrchní oblečení v Cellbes zahrnuje i stylové nepromokavé bundy s podšívkou z fleece a dlouhé zimní bundy. Můžete si dopřát šílenství nakupování, aniž byste vstali z pohodlného gauče. Stačí jen přístup k internetu a chvíle volného času. Zkontrolujte, zda jsou k dispozici v Cellbes dámské bundy, najděte svůj typ, vyberte velikost a hotovo! Po zadání objednávky obdržíte balíček s vybranými položkami. Bojíte se rizika spojeného s on-line nakupováním? Zbytečně! Pokud naše svrchní oblečení nevyhovuje, můžete je vrátit, abyste své peníze dostali hned zpět. Neváhejte a kupte dámské bundy v Cellbes ještě dnes!

Chraňte se před chladem a získejte módní vzhled. V Cellbes nabízené dámské bundy jsou ideální volbou nejen na zimu. Kromě teplých modelů doporučujeme také lehké svrchní oblečení na přechodné období v mnoha stylových provedeních. V našem sortimentu najdete dlouhé bundy s umělou kožešinou, prošívané modely, větrovky nebo pláště pohodlného střihu. Jsou ušité z vysoce kvalitních materiálů v atraktivních barvách, jak tlumených, tak energických, jako je červená, zelená nebo fialová.



Díky naší široké škále velikostí si jistě najdete bundu, která sedne vaší postavě. Všechny bundy a kabáty máme i pro plnoštíhlé postavy. Je důležité, abyste se v každém oděvu cítili pohodlně a stylově. To je důvod, proč v Cellbes nabízíme široký výběr oděvů v různých velikostech. Najít perfektní bundu nemusí být těžké. Doporučujeme mnoho různých stylů a barev. Díky praktické funkci filtrování můžete vyhledávat podle barvy nebo velikosti. Objednejte ještě dnes a užijte si své nové oblečení.

Stylový kabát je dobré mít především proto, že se chcete cítit v suchu a teple, ale také proto, že je elegantní. Pokud sháníte delší kabát, letní bundu nebo opravdu teplou zimní bundu, jste na správné adrese. Látkové a kožené bundy, tenké kabáty a teplé zimní kabáty nabízíme v menších i větších velikostech.


Jarní bundy   Džínové bundy   Nepromokavé bundy   Lehké prošívané bundy   Vesty   Kabáty   Košilové bundy Kožené bundy   Fleecové mikiny   Parky   Bundy z umělé kožešiny   Dámské zimní bundy   Péřové bundy

Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.