Podprsenky


Podprsenky s kosticemi

Pokud vedete aktivní životní styl, vyberte si sportovní podprsenku vyrobenou z prodyšných látek. Dokonale podepře vaše ňadra při sportu a zároveň vám poskytne pohodlí a přístup vzduchu. Podprsenky s kosticemi v Cellbes jsou skutečným bohatstvím tvarů a barev. Doporučujeme nejen krajkové modely, ale také s květinovým potiskem a poutavou výšivkou. Kromě nadčasových barev zde najdete také krajkové podprsenky v teplé béžové, matně fialové, růžové a mnoho dalších.


Dámské podprsenky na Cellbes.cz – dostupné v internetovém obchodě!

Jak nakupovat podprsenky s kosticemi v Cellbes? Začněte přesným měřením svého těla. Vyhnete se tak případným nejasnostem při výběru správné velikosti. Poté si najděte model, který vám vyhovuje, ověřte si dostupnost předem stanovené velikosti a objednejte. Pro nákup krajkových podprsenek z našeho sortimentu nemusíte ani vycházet z domova. Kvalitní spodní prádlo obdržíte v zásilce, která brzy dorazí na vaši adresu. Neváhejte a využijte nabídku Cellbes ještě dnes!


Velikosti a barvy dámských podprsenek na Cellbes.cz

Dámské podprsenky jsou obvykle dostupné v těchto barvách: béžová, bílá, hnědá, černá, červená, fialová, modrá, oranžová, růžová, šedá, tyrkysová, zelená, žlutá a další. Podívejte se, jaké druhy si můžete vybrat ještě dnes!

Podprsenky s kosticemi dostupné v Cellbes jsou spolehlivou oporou pro poprsí. V naší nabídce najdete velký výběr modelů téměř v každé velikosti. Doporučujeme podprsenky s krajkou nebo tylem a sportovním designem. Krajkové podprsenky vám dodají smyslný vzhled a dodají vám sebevědomí, zatímco push-up modely decentně zdůrazní tvar ňader a lehce je pozvednou. Podprsenky s kosticemi vyrobené z vysoce kvalitních materiálů jsou vhodné pro ženy s malým i velkým poprsím. Díky nim získáte výjimečný komfort nošení a také pevnou oporu pro páteř.


Dámské podprsenky - velké velikosti

Majitelky velkých prsou mají často problémy s hledáním té správné podprsenky. U špatně vybraného, nekvalitního spodního prádla se navíc mohou objevit bolesti ramen či zad související s jejich nadměrnou zátěží. Cellbes nabízí praktické krajkové podprsenky, které zároveň zaujmou svým designem. Doporučujeme modely v široké škále velikostí, nejen ty oblíbené, ale i ty velké, které v mnoha obchodech neseženete. Podprsenky s kosticemi poskytují stabilitu a krásný tvar. Díky použití měkkých a odolných materiálů naše podprsenky perfektně padnou na postavu, aniž by svíraly nebo dráždily pokožku.



Spodní prádloTvarující prádlo
Topy a kombinéKalhotky
BoxerkyKlasické
Neviditelné a bezešvéKrajkové kalhotky
Kalhotky maxiTvarující kalhotky
Výhodná baleníBasic móda
Ponožky a punčochové kalhotyPonožky
Punčochové kalhotySpánek a volný čas
PodprsenkyPodprsenky Push Up
Podprsenky s kosticemiPodprsenky bez kostic
Podprsenky pro tričkoTvarující podprsenky
Sportovní podprsenkyVýhodná balení
Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.