Až do 30% slevy na jarní bundy

*Sleva již byla odečtena – platí červené ceny! Nelze kombinovat se slevovými kódy. Ceny platí do vyprodání zásob, nejpozději však do 24.03.2024.

Kabáty pro ženy



Dlouhé dámské kabáty do zimních mrazů

Pokud obvykle volíte klasiku a vyhýbáte se módním novinkám, zvolte elegantní model v nadčasové černé. Když vám v zimě chybí barvy, zvolte originální zimní dámské kabáty s květinovým potiskem nebo v energické červené. Určitě tak vyniknete z davu. Umělá kožešina vám poskytne pohodlí a atraktivní vzhled a teplá péřová bunda trochu delšího střihu se bude dobře hodit téměř v každém stylingu. Cellbes nabízí pouze vysoce kvalitní dlouhé kabáty pro ženy, které kombinují funkčnost a atraktivní design. Pokud dáte pohodlí na první místo, lehká a hřejivá péřová bunda jistě splní vaše očekávání. Elegantní styling zase fantasticky doplní postavě padnoucí kabát ve vaší oblíbené barvě.

Bez zimního kabátu se neobejdete. Vyberte si model, který nejen zahřeje, ale také podtrhne váš styl. Cellbes nabízí dámské zimní kabáty v mnoha velikostech, malých i velkých, např. 48, 52 nebo i 64. Díky tomu si v našem sortimentu najde každá žena ten pravý pro svůj typ postavy a získáte tak výjimečný komfort nošení. Dlouhé dámské kabáty mají praktické kapsy a kapuci, která chrání před sněhem a větrem. Jednotlivé modely se liší délkou. Doporučujeme jak krátké bundy, tak dlouhé kabáty po kolena.

Pokud se Vám naše nabídka líbí, neváhejte s nákupem. Dámské zimní kabáty pořídíte rychle a pohodlně, bez zdlouhavého hledání mezi regály obchodů a stání v dlouhých frontách. Vyberte si model pro sebe, zkontrolujte dostupnost vaší velikosti a objednejte. Dlouhé dámské kabáty u nás koupíte bez rizika. Nabízíme bezpečný nákup s možností vrácení objednaného oblečení. Postarejte se o své pohodlí v zimě. Nečekejte, až se ochladí. Podívejte se na naši nabídku a nakupte ještě dnes!



Bundy a kabátyFleecové mikiny
VestyDžínové bundy
Jarní bundyNepromokavé bundy
Péřové bundyKožené bundy
ParkyLehké prošívané bundy
KabátyKošilové bundy
Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.