Až do 30% slevy na jarní bundy

*Sleva již byla odečtena – platí červené ceny! Nelze kombinovat se slevovými kódy. Ceny platí do vyprodání zásob, nejpozději však do 03.04.2024.

Vesty

Vesty




První podzimní mrazíky, nebo snad nepříliš teplé jarní dny a letní večery? Často bývá problém s tím, jak se vhodně obléknout ven. Přehřátí i ochlazení těla může vést k onemocnění, proto se vyplatí přizpůsobit outfit povětrnostním podmínkám panujícím v konkrétní chvíli. Dlouhé dámské vesty, které ochrání před chladem bez ohledu na roční období a jsou také stylovým prvkem mnoha ouátfitů, jsou mezi zákazníky obchodů s oblečením stále oblíbenější. Podle čeho je ženy volí? Důvodů je spousta!

Spolehlivá dámská zateplená vesta - na podzim i zimu

Počet stupňů na teploměru za oknem nemusí nutně odrážet vnímanou teplotu. Den je někdy zdánlivě chladný, ale díky svítícímu slunci není tolik zima. Mnohé z dam pak přemýšlí, co si vzít v takovém počasí na sebe. Ideálním návrhem bude teplá dámská vesta. Tento typ svrchního oděvu řádně izoluje části těla, které by měly být chráněny před chladem, tedy trup. Pohodlný stojáček chrání krk, což může zabránit nachlazení a infekcím krku. Dámská dlouhá prošívaná vesta navíc zakrývá bříško a chrání před chladem ženské orgány a ledviny citlivé na chlad. Můžete ji nosit přímo přes halenku, stejně jako přes mikinu nebo slabší bundu, podle vašich preferencí a aktuálních povětrnostních podmínek. Prošívaný materiál také chrání před deštěm.

Dámské letní vesty - ideální na dovolenou

Nejen na jaře, na podzim nebo v zimě jsou chladnější dny. Také v létě vás počasí často nehýčká. Prázdninové měsíce jsou pro výlety jako stvořené. Někdo tráví dovolenou raději doma, jiný si pro dovolenou vybírá horská či přímořská letoviska. Silný vítr může foukat jak na stezkách, tak na pláži (zejména večer, když obdivujete západ slunce). Abyste nenastydli a nevyužili dovolenou na boj s nemocí, vyplatí se pořídit si dámskou vestu s kapucí, která zaručí dostatečný tepelný komfort v různých povětrnostních podmínkách. V závislosti na vašich potřebách ji můžete zapnout nebo rozepnout. A co víc, kapuce ochrání hlavu před silnými poryvy větru a před deštěm. Mezi ženami jsou oblíbené jak dámské prošívané vesty s kapucí, tak i slabší vesty, ideální na léto. Tento typ svrchního oděvu je ideální na běhání po městě, na procházky nebo všechny druhy ostatních rekreačních aktivit.

Módní vesta bez rukávů jako prvek stylingu

Ve způsobu oblékání je samozřejmě důležité pohodlí, ale také estetika. Zatímco dříve se ženy velmi často potýkaly s dilematem, zda koupit něco, co je pohodlné, nebo něco, co se jim líbí, dnes je možné tyto klíčové problémy skloubit. Perfektním řešením pro módní i ležérní styling jsou dámské prošívané vesty s kapucí a dámské letní vesty pro teplejší dny. Na výběr jsou různé barevné varianty: klasická černá nebo bílá, béžová, ale i odvážnější barvy, které dodají výtvoru trochu extravagance a kreativity. Mezi dámami jsou oblíbené jak standardní barvy, které lze snadno sladit s různými barevnými doplňky, tak i ty o něco živější. Navíc k vestám můžete obout jak sportovní obuv, tak stylové kozačky, protože jsou univerzální a umožní vám přizpůsobit je vašemu individuálnímu stylu. Dlouhá dámská vesta je zajímavou nabídkou pro ženy, které hledají v módě něco originálnějšího než sako nebo kabát. Mezi dostupnými modely má každá z dam šanci najít ten správný, stylový model pro každé roční období.


Bundy a kabáty   Fleecové mikiny   Vesty   Džínové bundy   Jarní bundy   Nepromokavé bundy  Péřové bundy

Kožené bundy   Parky  Lehké prošívané bundy   Kabáty   Košilové bundy   

Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.