Dámská obuv a oblečení Tretorn

Tretorn - dámské holínky v módních barvách

Obuv ideální do deštivého počasí je jedním z vlajkových produktů značky, která je v současnosti na celosvětovém trhu velmi oblíbená. Boty Tretorn ocení nejen milovníci procházek v dešti, ale také námořníci a lovci. Praktické a odolné, zaujmou módním designem, díky kterému nejen ochráníte nohy před vlhkostí, ale získáte i stylový vzhled. Je těžké najít lepší volbu do deštivého počasí, než jsou holínky Tretorn. Cellbes nabízí modely v široké škále módních barev, které jsou vybavené protiskluzovou podrážkou. Pokud rádi žijete aktivně a žádné počasí vás nemůže udržet doma, kupte si boty do deště Tretorn online. Nepromokavá a inovativní obuv vás nezklame.


Tretorn - názory na značku

Příznivci značky jsou obvykle aktivní lidé, kteří rádi tráví čas venku, bez ohledu na počasí. Mezi četnými přednostmi produktů Tretorn patří zajímavý design, přispívající k pohodlí, stejně jako mimořádná odolnost nepromokavé obuvi. Přidejte se k fanouškům značky Tretorn. Dámské holínky švédské firmy jsou k dostání v Cellbes ve velikostech od 36 do 46. Jednotlivé modely se liší designem a výškou svršku, všechny však zaručují mimořádný komfort používání. Najděte si svůj typ a vybavte se spolehlivou obuví, kterou vyrábí společnost s téměř 130letou tradicí. Kupte si holínky Tretorn hned teď a uvidíte, jakou zábavu najdete při deštivých procházkách.

Historie švédské značky Tretorn sahá až do roku 1891. Tehdy Johan Dunker založil gumárenskou továrnu, která to všechno odstartovala. Dnes je společnost jedním z lídrů v průmyslu gumové obuvi a její produkty jsou známé po celém světě. Gumová obuv Tretorn zaujme svým pozoruhodným designem a mimořádnou funkčností. Značka také vyrábí inovativní tenisové míčky. Za svůj úspěch vděčí otevřenosti novým řešením a nejvyšší kvalitě použitých materiálů.



ZnačkyAmy´s stories
Canada SnowCaprice
CeannisCellbes Equestrian
CellbesClarks
CreamDasia
DepecheDuffy
FreequentGabor
Happy HollyJana
PulzRieker
SakiSloggi
SoyanconceptTamaris
TrentornTrumph
Truly mineZhenzi
Zoey
Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.