Sandály

Sandály


Sandály

Sandály jsou univerzálním typem obuvi, kterou má ve svém šatníku každá žena. Lehké, pohodlné a vzdušné, jsou ideální na jarní a letní procházky. Málokteré boty jsou spojeny s dovolenou tak jako ony. Možná proto je tak dychtivě kupujeme a čekáme celý rok, než si je budeme moci znovu nazout? V obchodu Cellbes najdete bohatou kolekci sandálů, které vás budou provázet jak při prázdninové turistice obklopené přírodou, tak i při romantických večerech ve městě. Pohodlné a bez podpatku? Nebo snad elegantní na podpatku? Seznamte se s naší nabídkou a vyberte si pár pro sebe.

Dámské kožené sandály bez podpatku - ideální na prázdninové výlety

Sandály jsou obuví, která nás často doprovázejí na dovolené. Bereme ji na dovolenou a na většinu letních výletů, kdy máme hodně fyzické aktivity. Pak nám záleží na maximálním pohodlí, stabilitě a lehkosti obuvi zároveň. Všechny tyto podmínky splňují dámské kožené sandály bez podpatku. Na rozdíl od sandálů na podpatku, platformě nebo klínovém podpatku poskytují takové sandály skvělé pohodlí při dlouhých túrách a procházkách. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou tou nejlepší volbou pro aktivní dovolenou – a v Cellbes potěší skvělým vzhledem.

Dámské kožené sandály - odolnost spojená s krásným vzhledem

Jaké by měly být dobré sandály? Mnoho lidí věří, že materiál, ze kterého je vyroben, je určujícím faktorem kvality. Je těžké s tím nesouhlasit – z nějakého důvodu jsou dámské kožené sandálymezi ženami nejoblíbenější. Kůže je materiál, který se vyznačuje velkou životností a odolností proti poškození. Je také měkký a pružný, díky čemuž se velmi dobře přizpůsobí tvaru nohy a funguje v situacích, kdy nám záleží na pohodlí. Má také ušlechtilý vzhled, díky kterému dodává botám elegantní charakter. V obchodě Cellbes najdete mnoho modelů krásných kožených sandálů, které vás o tom přesvědčí.

Dámské sandály s potaženým podpatkem

Speciálním typem dámských sandálů jsou ty s potaženým podpatkem. Jsou vhodné především pro jarní dny, kdy venkovní teplota není tak vysoká jako v létě. Často se nabízejí v elegantní verzi, například jako sandály na podpatku, které můžete nosit na letní párty nebo rande. Jsou stejně všestranné a pohodlné jako sandály s páskem na patě – pamatujte, že musí co nejlépe sedět a být z kvalitního materiálu. Díky tomu se vyhnete bolestivým kuřím okům nebo odřeninám na kůži.

Letní sandály pro ženy - kolekce od Cellbes

Jen málo bot je tak rozmanitých jako dámské sandály. Hnědé, pudrové, kožené, na podpatku, bez podpatku ... To jsou boty, které dokážou zaujmout mnoho zákazníků a ladit s mnoha, zcela odlišnými styly. V obchodě Cellbes je najdete všechny. A to jak ty, ve kterých budete moci hodiny procházet přímořská města, tak ty, které si obléknete na večerní příležitost. Naše kolekce sandálů je pečlivě vybraný sortiment těch nejlepších značek na trhu. Jsou stylové, krásné, elegantní a vyrobené z nejkvalitnějších materiálů. Zajišťují maximální pohodlí a přiléhají k noze. Díky nim si budete moci vychutnávat letní dny – bez ohledu na příležitost. Zveme vás k nákupu v Cellbes!


Tenisky Kotníková obuv Vysoká obuv Elegantní obuv Gumová obuv Vysoké podpatky Bez podpatku Sandály & sandály na podpatku Zimní obuv Domácí obuv Mokasíny Široký strih

Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.