Dámské tuniky

Dámské tuniky



Módní dámské tuniky na každou příležitost

Díky lehké tunice volného střihu budete vypadat velmi žensky, aniž byste obětovali své pohodlí. Cellbes doporučuje rozevláté dámské tuniky s dlouhými rukávy, ideální na chladné dny, ale také nabízí stylové modely s ¾ nebo krátkými rukávy. Ty jsou ze vzdušných přírodních tkanin, díky nimž poskytují pohodlí v horkém počasí a umožňují pokožce dýchat. Večerní tuniky v Cellbes představují velký výběr poutavých modelů v odstínech smaragdové, červené nebo černé. Lesklé aplikace, které tuniky zdobí, zvýrazňují styl modelu. Nabízíme šifonové, elegantní tuniky s kimonovými rukávy a asymetrickými vzory s minimalistickým designem. V našem sortimentu najdete také sportovní dámské tuniky z jemného veluru, který zajistí svobodu pohybu a mimořádné pohodlí při nošení. Díky použití vysoce kvalitních materiálů se modely dostupné v nabídce Cellbes vyznačují dlouhou životností a zachovávají si svůj estetický vzhled po mnoho sezon.

Nakupujte elegantní tuniky, bez dlouhých hodin hledání. Stačí navštívit internetový obchod Cellbes a vybrat si jeden z mnoha modelů z široké nabídky. Před nákupem se vyplatí zkontrolovat svou velikost pomocí tabulky velikostí. Díky tomu se vyhnete vracení a objednaná tunika dokonale padne vaší postavě. V Cellbes koupíte dámské tuniky i pro plnoštíhlé a to až do velikosti 64, bez rizika. Vyberte si bezpečné a pohodlné nakupování a doplňte svůj šatník o módní oblečení. Změňte nebo zdůrazněte svůj styl. Večerní tuniky mohou během speciální příležitosti úspěšně nahradit elegantní šaty. Tunika je dobrá volba, pokud chcete skrýt nedostatky postavy nebo vytvořit efektní outfit. Nečekejte a vyberte si ten správný model ještě dnes!

Tu pravou dámskou tuniku v mnoha atraktivních vzorech pro každodenní použití i zvláštní příležitosti najdete v Cellbes. Barevné modely s květinovým motivem jsou skvělým způsobem, jak obměňovat neformální oblečení. Pro jedinečný vzhled je zkombinujte s pohodlnými legínami nebo přiléhavými džínami. Večerní tuniky tvoří harmonické duo s klasickými, elegantními kalhotami a vysokými podpatky. Doporučujeme vícevrstvé nebo krajkové vzory z lesklých tkanin v nadčasové černé barvě. Díky široké dostupnosti velkých velikostí může každá žena snadno najít v nabídce Cellbes pro sebe elegantní tuniky.

Vrchní dílyTrička
TunikyRoláky
KardiganyPonča
VestyMikiny
Mikiny s kapucíPletené svetry
Saka a bundySaka
Lehké bundyKošile a halenky
Košile


Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.