Dámské spodní prádlo Sloggi

Sloggi – velikosti pro každého

Sloggi znamená pohodlí pro každého. Produkty této značky jsou dostupné v široké škále velikostí, od 36 do 60. Proč se vyplatí nosit Sloggi? Dámské kalhotky vyrobené z bavlny a jemného mikrovlákna skvěle padnou postavě a zajišťují tak vysoký komfort nošení. Vyberte si z řady pohodlných střihů: klasické slipy, boxerky, vysoké šortky a mnoho dalšího. Důvěřujte značce Sloggi. Podprsenka německého výrobce poskytne poprsí adekvátní oporu a atraktivní vzhled. Charakteristickými znaky spodního prádla Sloggi jsou precizní zpracování a použití vysoce kvalitních pružných materiálů. Recenze o něm jsou dalším důvodem, proč objednat. Konkurence v oblasti pohodlí u inovativních podprsenek a kalhotek je velká. Známá značka zůstává věrná klasice, ale nevyhýbá se novinkám a uvádí na trh průkopnické produkty vyvinuté v souladu s pokročilou technologií.


Podprsenka Sloggi - pro elegantní a aktivní ženy

Ať už je váš životní styl jakýkoli, spodní prádlo Sloggi je pro vás jako stvořené. Pokud máte rádi vypasované elegantní oblečení, nemusíte se bát, že by pod ním vynikly kalhotky nebo podprsenka Sloggi. Díky plochým okrajům jsou téměř neviditelné. Aktivní ženy ocení volnost pohybu, kterou Sloggi nabízí. Podprsenka této značky zajistí pokožce přístup vzduchu, oporu pro prsa a přirozený tvar. Navíc si zachová atraktivní vzhled po dlouhou dobu. Chcete si koupit spodní prádlo Sloggi? Jistě se vám bude líbit cena modelů Slogi. Přestože jsou inovativní a odolné, cena není vysoká. Univerzální charakter mají díky minimalistickým nebo krajkovým detailům v tlumených barvách. Budete se v nich cítit krásně a přirozeně. Neváhejte a kupte si extrémně pohodlnou podprsenku Sloggi. Cellbes nabízí dokonalý model pro každou ženu! Objednejte ještě dnes a zjistěte, co znamená skutečné pohodlí.

Značka Sloggi, založená v roce 1979, se nyní těší velké oblibě po celém světě. Z dobrého důvodu. Spodní prádlo Sloggi kombinuje mimořádnou funkčnost, výjimečný komfort nošení a módní design. Zůstává neviditelná pod oblečením, poskytuje volnost pohybu a pocit pohodlí po celý den. V Cellbes zakoupíte online podprsenku Sloggi a inovativní kalhotky tohoto výrobce za atraktivní ceny.



ZnačkyAmy´s stories
Canada SnowCaprice
CeannisCellbes Equestrian
CellbesClarks
CreamDasia
DepecheDuffy
FreequentGabor
Happy HollyJana
PulzRieker
SakiSloggi
SoyanconceptTamaris
TrentornTrumph
Truly mineZhenzi
Zoey
Bezpečné doručení
Bezpečná platba
30 dní právo na vrácení

Nakupujte módu a oblečení od malých po velké velikosti online na Cellbes.

Bezpečné nakupování

Buďte v obraze

Přihlaste se k odběru newsletteru a získávejte od nás informace o našich nejnovějších produktech, akcích a novinkách.

Sledujte nás

  • Dodáváme pouze v rámci ČR.
  • Doprava od 89 Kč. Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč.
  • Zboží můžete do 30 dnů vrátit.